Gebruikersvoorwaarden

VerkoopUwHuis.com(onderdeel van Luccini Online) is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 83937013. In dit artikel kunt u onze gebruikersvoorwaarden lezen.

De dienst van VerkoopUwHuis.com bestaat uit het samenbrengen van verkopers en/of geïnteresseerden. Alle aangemelde verkopers worden hierna omschreven als ‘adverteerders’. De kopers en/of makelaren worden aangeduid als ‘gebruikers’. Houd er rekening mee dat de huizen zich bevinden in zowel Nederland als in het buitenland. Adverteerders kunnen tegen betaling een advertentie plaatsen op onze website. Gebruikers kunnen daarop reageren.


Adverteerders

1. We vragen onze adverteerders om alle gegevens in de advertenties naar waarheid in te vullen. Vul de gegevens bovendien zo volledig mogelijk in. Door een advertentie te plaatsen, geeft u ons toestemming voor het plaatsen van informatie en/of beeldmateriaal op onze website.
2. Zonder opgaaf van reden kan VerkoopUwHuis.com de advertentie wijzigen dan wel verwijderen. Dit gebeurt enkel wanneer er een overtreding wordt waargenomen, bijvoorbeeld wanneer de advertentie aanstootgevend en/of onjuist dan wel onvolledig is. Ook wanneer de advertentie in de verkeerde rubriek is geplaatst, zal deze worden verwijderd door onze redactie.
3. VerkoopUwHuis.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor opgelopen schade als gevolg van het gebruik van deze website.
4. Indien u zich niet houdt aan onze algemene voorwaarden en/of gebruikersvoorwaarden, behouden wij het recht om u de toegang tot deze website te blokkeren.
5. Bij het plaatsen van een advertentie, vrijwaart de adverteerder iedere rechtsvordering op basis van de bewering dat deze inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten (van derden).
6. VerkoopUwHuis.com wordt door u gevrijwaard met betrekking tot mogelijke claims die worden opgelegd door u of derde partijen, welke verband houden met de overeenkomst die u heeft gesloten met ons.
7. Indien u uw advertentie wilt annuleren, kunt u dat aan ons laten weten: schriftelijk of per e-mail. U dient dit minimaal een maand van tevoren op te sturen, voordat uw advertentie eindigt. Uw advertentie wordt stilzwijgend verlengd, indien u uw advertentie niet tijdig opzegt. Wij kunnen helaas geen terugbetalingen uitvoeren voor maanden wanneer u geen gebruik heeft gemaakt van de website.
8. Indien u een van de bovenstaande voorwaarden overtreedt, maakt u geen gerechtigd gebruik van onze website.


Gebruikers

1. Alle huizen op deze website zijn geplaatst door adverteerders. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele inhoud en/of onjuistheid van advertenties en/of weergegeven informatie.
2. VerkoopUwHuis.com is niet verantwoordelijk voor websites van derden, waar mogelijk naar toe gelinkt wordt aan de hand van banners en/of tekstlinks.
3. VerkoopUwHuis.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, die op wat voor manier dan ook zou kunnen ontstaan door een bezoek aan deze website.
4. VerkoopUwHuis.com is nimmer een partij tussen gebruiker en adverteerder. Immers bieden wij alleen het platform waar gebruiker en adverteerder samenkomen.
5. VerkoopUwHuis.com zal geen privacygevoelige data verzamelen. Wij verzamelen alleen herleidbare informatie waar de gebruiker uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.
6. U vrijwaart VerkoopUwHuis.com volledig voor alle mogelijke claims. Het is uw verantwoordelijkheid om de juiste overeenkomst te sluiten met de adverteerder.
7. VerkoopUwHuis.com houdt alleen persoonsgegevens bij die noodzakelijk zijn voor het gebruik van onze website. Deze gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Wij proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan.
8. VerkoopUwHuis.com behoudt zich het recht om de gebruikersvoorwaarden te allen tijde aan te passen. Hier stellen wij u mogelijk niet van op de hoogte. Indien er update plaatsvindt, kunt u dat teruglezen op deze pagina.


Gebruik van de website

Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alhoewel VerkoopUwHuis.com deze website met veel zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de geboden informatie. Daarnaast kunnen we niet garanderen dat onze website volledig technisch goed functioneert. VerkoopUwHuis.com aanvaardt op geen enkele manier geleden (directe of indirecte) schade die ontstaat door een bezoek aan deze website. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het bezoeken van onze website. Uiteraard bekijken wij de mogelijkheden wanneer u een boeking heeft gemaakt met onjuiste dan wel foutieve informatie. Indien dat van toepassing is, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. De eerste verantwoordelijkheid ligt echter bij de aanbieder van het huis. Eigenaren van huizen kunnen immers hun eigen informatie op de website plaatsen.


Functies van de website

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter kan het voorkomen dat er een technische functionaliteit niet werkt op de website. Dat kan resulteren in een website die niet optimaal functioneert. Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze website ten alle tijden, op iedere browser, foutloos functioneert. In het geval van een technische storting op onze website, zijn wij niet aansprakelijk voor eventueel geleden directe of indirecte schade.


Diensten en faciliteiten

Helaas kan VerkoopUwHuis.com geen aansprakelijkheid nemen op basis van verstrekte informatie van faciliteiten. Hierbij kunt u onder andere denken aan de openingstijden, beschikbaarheid, afstand en prijzen van eventuele faciliteiten (eventueel in de omgeving van de woning). Staan er geen kosten omschreven bij (eventuele) faciliteiten? Dan hoeft dat niet per definitie te betekenen dat er geen kosten worden gerekend op locatie. Deze kosten zijn altijd voor uw eigen rekening.


Google Maps

VerkoopUwHuis.com toont de ligging van de verschillende huizen aan met behulp van Google Maps. VerkoopUwHuis.com is niet aansprakelijk voor de inhoud dan wel het functioneren van deze mappen. Dit werkt via een derde partij: Google Maps.


Links naar andere websites

Op de website worden verschillende links naar andere websites geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content, links en/of inhoud op andere websites. Deze websites worden namelijk beheerd door derden. Door te klikken op een link, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele gevolgen.


Copyright

Alle foto’s en teksten zijn eigendom van VerkoopUwHuis.com. Deze mogen op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VerkoopUwHuis.com.


Wijzigingen aan de website

VerkoopUwHuis.com kan deze website te allen tijde aan te passen. Hiervoor zullen wij geen toestemming vragen aan de bezoekers van deze website.


Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze gebruikersvoorwaarden? Dan kunt u ons uiteraard een bericht sturen. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. Op werkdagen reageren wij doorgaans binnen 48 uur.

Om jouw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Daarnaast gebruiken we cookies van derden die jouw internetgedrag volgen. Als je doorgaat op onze website ga je hiermee akkoord. View more
Accept